top of page

fre. 06. sep.

|

Zoom

LIVSKRAFT - Åtte ukers online kurs

LIVSKRAFT - Åtte ukers online kurs
LIVSKRAFT - Åtte ukers online kurs

Tid og sted

06. sep. 2024, 10:00 – 11:30

Zoom

Om arrangementet

LIVSKRAFT er et helhetlig kurs som passer for deg som har uforklarlige helseutfordringer, smerter, indre uro eller en følelse av at "det er noe mer" som venter på deg.

I LIVSKRAFT har jeg samlet den kunnskapen, og de verktøyene som har hatt aller størst positiv innvirkning på min helsereise, mitt liv. Gjennom dette programmet legger vi forholdene til rette for at kroppen selv på best mulig måte kan heles. Du inviteres til å ta de første skrittene på en ny vei. En sunnere retning, med fokus på å skape et robust og fleksibelt nervesystem.

Dette programmet er alt jeg ønsker at jeg hadde hatt tilgang på når jeg strevde med ekstrem fatigue, uforklarlige smerter og plager, og en stadig økende fortvilelse.

Jeg har fått et mye bedre liv takket være kunnskapen som jeg deler i dette programmet.  De tingene som gjorde meg syk, og som holdt meg syk over tid har ikke lenger den samme kontrollen over meg.

Om du er i en liknende situasjon nå, så vil jeg at du skal vite at dette ikke er endestasjonen. Det finnes en annen vei, og kanskje den starter her?

Praktisk informasjon:

  • I åtte uker møtes vi live på Zoom klokken 10.00. Det vil bli gjort opptak av disse sendingene slik at du kan se dem i ettertid dersom tidspunktet ikke passer. Men bli gjerne med live dersom du har mulighet til det (da får du oppleve god energi, og du får mulighet til å stille spørsmål og ta en litt mer aktiv rolle).

  • Uke for uke vil du få tilgang på en ny kursmodul med tilknyttede øvelser, arbeid- og refleksjonsoppgaver.

  • Alt kursmateriell vil være tilgjengelig for deg i ett år.

  • Avmelding med full refusjon må gjøres senest 30 dager før kursets oppstart.

Billetter

  • LIVSKRAFT - med bonus

    Salget avsluttes: 30. juni, 23:59
    kr 7 500,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page