top of page

Hei, jeg er Linda Hovland, grunnlegger av Livskraft1.

Jeg er 40 år, trebarnsmor og selverklært livsnyter. Det har ikke alltid vært sånn. Personlig erfaring med stress, angst, tap og kronisk sykdom, har gjort meg lidenskapelig opptatt av selvutvikling, mentaltrening og stressmestring.

 

Mine egne erfaringer har de siste 10 årene ført meg ut på en spennende og lærerik reise personlig, men også yrkesmessig. Jeg er naturforvalter i bunn, og har tidligere arbeidet mange år innen offentlig forvaltning. Naturen har alltid fasinert meg, og selv om jeg er født og oppvokst i en by har jeg alltid foretrukket å være i naturen. Allerede som barn ble jeg bevisst den beroligende effekten både natur og dyr har på oss mennesker. Etter hvert kom både mindfulness, yoga og mentaltrening inn i livet mitt, og det er jeg virkelig takknemlig for. Det har gjort at jeg nå er mye mer bevisst på at jeg kan skape det livet jeg vil ha. Ikke et "perfekt liv" uten problemer og utfordringer. Men et liv i balanse, med klarhet og livskraft til å velge de tingene som er viktige for meg.

 

Jeg er sertifisert stresscoach og internasjonal MediYoga instruktør. Jeg er også sertifisert Yoga Nidra instruktør og kurset i Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).   

Jeg har en holistisk tilnærming til stressrelaterte helseutfordringer, og tror at kropp, sjel og sinn må være i balanse for at vi skal ha det bra. Jeg brenner for å dele kunnskap om stressmestring , nervesystemet og verktøy for indre ro og livsglede med DEG!

IMG_2474.JPEG

Ofte er det ikke stresset i seg selv som skader oss, men vår reaksjon på det.

bottom of page